Visie

Wij komen op voor bedrijven en particulieren wiens rechten bedreigd zijn. Wij geven advies, vermijden processen of voeren ze indien nodig en dit met objectiviteit, sereniteit en juridische competentie.

Onze visie is enkel een procedure te voeren indien deze in het voordeel van de klant is. Procedures kunnen immers kostelijk zijn en ze mogen niet het enige zaligmakende middel zijn om uw recht te behalen. Wij hebben ervaring in het onderhandelen en bekomen van minnelijke regelingen.

Vaak echter is een gerechtelijke procedure de enige manier om uw rechten te doen naleven. Dit is de core business van veel advocaten, zij hebben immers het pleitmonopolie en mogen als enige van alle juridische specialisten uw rechten in de rechtbank verdedigen. Ook dit behoort tot onze dagelijkse praktijk.

Mr. Michael Cox heeft een deel van zijn loopbaan doorlopen bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in het verzekeringsrecht. Hij heeft dus ruime ervaring met procedures waar verzekeringsmaatschappijen in betrokken zijn. Of ze nu aan uw kant staan of niet, wij weten daar wel raad mee. Verschillende cliënten en verzekeraars doen - in geval van een geschil in visie over de behandeling van een dossier - reeds beroep op onze expertise voor een objectiviteitsadvies in de zin van art. 157 van de wet betreffende de verzekeringen (vanaf 1/11/2014, voorheen art. 93 Wet op de Landverzekeringsovereenkomst).