Kantoor: contactgegevens, bereikbaarheid en toegankelijkheid

Kantoor

Maatschappelijke zetel

Kleinstraat 84
3500 Hasselt

T: 0495/69.30.66
E: @email
(U kunt ons niet langer bereiken via michael.cox@advocaat.be)

Foto Michael Cox

BTW-nummer: BE0675359233

Ondernemingsnummer: 0675.359.233

Bereikbaarheid

Met de wagen

Het kantoor is gelegen in de rustige, doodlopende Kleinstraat in het centrum van Godsheide (Hasselt). In de ruimere omgeving liggen het de golf, de Grenslandhallen, Kinepolis en het Provinciehuis op wandelafstand.

U kunt uw wagen parkeren op onze private parkeerplaatsen voor de deur of gratis op de straat parkeren. De parkings aan het ontmoetingscentrum van Godsheide liggen op 500 meter (ca. 1 min. wandelen)

Openbaar vervoer

Bushaltes "Godsheide Kapelveld" en "Godsheide Kerk" zijn gemakkelijk te voet bereikbaar (ca. 500 meter of 1 min. wandelen). Deze haltes worden zeer ruim bediend. U kunt de bussen H14, H15, H41, H51, 20a, 36 en 45 nemen. Als u laat weten met het openbaar vervoer te komen, kunnen we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw aankomsttijd voor het maken van een afspraak.

Fiets

Ons kantoor is veilig en vlot bereikbaar met de fiets via Hasselt, Diepenbeek en Genk (over de Tuikabelbrug). U kan uw fiets indien gewenst ook parkeren aan de ruime fietsparking (met beugels) aan het ontmoetingscentrum van Godsheide (gelegen op minder dan 500 meter of ca. 1 min. wandelen). Fietsdeelsysteem Mobit heeft daar ook zijn stalplaats.

Toegankelijkheid voor personen met een beperking

Het kantoor is geheel toegankelijk met de rolstoel en wij beschikken over een vergaderlocatie op het gelijkvloers en een toegankelijk toilet. Naar de toekomst toe zullen wij de toegankelijkheid nog verbeteren, eens de buitenaanleg rond is.